Főoldal > Aktuális > Hírek

Hírek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magyar Falu Program
2021. január 15.  08:26

 
Járdafelújítások
 
Képek megtekintéseKét járdaszakasz újult meg Boldogasszonyfán, a Magyar Falu Program „Kistelepülések járdaépítésének, felújításának anyagtámogatása” alprogramból nyert, pályázati forrásnak köszönhetően.

Az önkormányzat, még 2019. augusztusában nyújtott be pályázatot, a fenti programra, ami pozitív elbírálást kapott, a 2019. év őszén.
A megvalósításra 18 hónap állt rendelkezésre. A COVID-19 vírus okozta világjárvány, átírta a tervezett megvalósítást. A nehézségek ellenére azonban 2020. december 08. napjára elkészült a Boldogasszonyfa 153/1 hrsz.-on nyilvántartott Kossuth utcai 250m hosszú járdaszakasz, valamint a Boldogasszonyfa 518 hrsz.-on (Terecseny) nyilvántartott 246 m hosszú járdaszakaszok felújítása.

A projekt nem jöhetett volna létre, ha a településen élők, nem ajánlották volna fel segítségüket, ingyenes munkavégzésüket a megvalósításhoz.

Köszönjük szépen a szakembereknek, a segédmunkát biztosítóknak, az önzetlen munkavégzést. Külön köszönettel tartozunk a felújításhoz szükséges anyagokat biztosító vállalkozásnak, a HIDEG-BAU Kft.-nek, hogy méltányolta az elvégzendő feladat közösségi értékét, segítette a munkafolyamatok összehangolását.

Köszönjük Magyarország Kormányának a támogatást, amelynek segítségével, javult a biztonságos gyalogos közlekedés Boldogasszonyfán.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vissza



 
 
© 2004. Bőzsöny és Társa Kft.
 
Térkép Fotóalbum E-mail Bitech telepulesek.info